شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

تغییر راهبرد ضد حمله اوکراین علیه روسیه

دبیر شورای امنیت ملی اوکراین گفت که بازپس گیری اراضی این کشور از روسیه، اولویت اصلی این کشور در ضد حمله کنونی نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «الکسی دانیلوف» دبیر شورای امنیت ملی اوکراین روز دوشنبه گفت که بازپس گیری اراضی این کشور، دیگر اولویت اصلی کی‌یف در ضد حمله نیست.

وی در ادامه سخنانش گفت: «وزارت دفاع بر ویران کردن حداکثری نیروی انسانی و تجهیزات روسیه تمرکز کرده است».

این در حالی است که شبکه آمریکایی «سی ان ان» در گزارشی به تشریح علل ناکامی ضدحملات ارتش اوکراین علیه مواضع روسیه پرداخت. این نظامی اوکراینی در خصوص شدت تنش‌ها در جنوب اوکراین گفت که در تمامی سال‌های خدمتش، هرگز این تعداد مین ندیده است.

یک نظامی اوکراینی که در ضدحملات کی‌یف در جنوب این کشور مشارکت داشته است به این رسانه آمریکایی خبر داد که میدان‌های مین در جنوب اوکراین بسیار متراکم است و نیرو‌هایی که تلاش می‌کنند منطقه را آزاد کنند، فقط می‌توانند «درخت به درخت» پیشروی کنند.

سی ان ان ادامه داد که متحدان کی‌یف همگی بر این امر واقف هستند که اوکراین بدون کمک آن‌ها قادر به شکست روسیه نیست، اما سرعت کند ضدحملات اوکراین به این مفهوم است که حمایت غرب در صورت ادامه‌دار شدن درگیری‌های اوکراین، به طور چشمگیری ناپایدار خواهد شد.

طبق این گزارش، بسیاری از کشور‌هایی که از تلاش‌های جنگی اوکراین حمایت می‌کنند، با تورم بالا، افزایش نرخ بهره و رشد کند دست و پنجه نرم می‌کنند. رهبران این کشور‌ها که برخی از آن‌ها در یک سال و نیم آینده با انتخابات روبرو هستند، باید حجم عظیمی از منابعی را که به اوکراین سرازیر کرده‌اند، در شرایطی که رأی‌دهندگان خودشان در تلاش برای تأمین هزینه‌های زندگی خود هستند، توجیه کنند. در صورتیکه موفقیت چشمگیری در میدان نبرد وجود نداشته باشد که بتوانند این کمک‌ها را توجیه کنند، کار برایشان دشوار می‌شود. / فارس

ارسال نظر